Suszony Podgrzybek Devaldano - leśne grzyby nie tylko na święta!

suszony-podgrzybek-devaldano-lesne-grzyby-nie-tylko-na-swieta-1

Dary lasu nigdy nie smakowały tak dobrze – Suszone podgrzybki Devaldano – niezastąpione w kuchni, smaczne i wyśmienicie aromatyczne nie tylko w święta!


Nie trzeba być wytrawnym grzybiarzem, aby cieszyć się cennymi darami lasu. O każdej porze roku na polskie stoły dostarcza je marka Devaldano, która powstała z nieokiełznanego pragnienia przechowania smaku i aromatu leśnego runa. Wszystkie specjały, proponowane przez Devaldano pochodzą z najczystszych polskich lasów, gdzie w harmonii i spokoju dojrzewają otulone szmerem liści i miękkością mchu. Misją marki jest rozsmakowywać Polaków w niepowtarzalnym aromacie darów lasu, dbając jednocześnie o najwyższą jakość dostarczanych produktów, potwierdzoną licznymi certyfikatami.

Podgrzybek suszony Devaldano to jeden ze sztandarowych produktów marki. Jest niezastąpiony w każdej kuchni, doceni go każda pani domu nie tylko w okresie świątecznym, ale przez cały okrągły rok. Susz podgrzybkowy Devaldano jest wybitnie aromatyczny, trwały, można przechowywać go bardzo długo bez starty smaku i aromatu. Dzięki temu potrawy wzbogacone podgrzybkami Devaldano zawsze smakują wyraziście z bardzo intensywnie wyczuwalną nutą leśnych, urzekająco aromatycznych grzybów. Podgrzybki trafiające do opakowań Devaldano zbierane i selekcjonowane są z najwyższą starannością. Devaldano wybiera tylko świeże, zdrowe grzyby pochodzące z ekologicznie czystych polskich lasów. Powolny proces suszenia pozwala zachować w nich to, co najcenniejsze – maksimum smaku i aromatu.
Podgrzybki suszone Devaldano nadadzą charakteru wszelkim potrawom, od barszczu przez krokiety, bigos, faszerowane zrazy czy ciemne sosy do mięs. W okresie świątecznym są niezastąpioną podstawą tradycyjnie serwowanych na święta dań polskich. Całorocznie stanowią doskonały dodatek do dań codziennych - smacznych i prostych, oraz potraw wykwintnych - nawet tych najbardziej wyszukanych. Podgrzybki Devaldano stwarzają nieskończone możliwości kulinarne, są tak wonne i wyraźne w smaku, że gwarantują sukces niemalże każdego grzybowego dania. To właśnie z nich przyrządzić można na przykład wyśmienitą, lekką, kremową zupę podgrzybkową z chilli, lub makaron tagliatelle w aromatycznym sosie albo chociażby tartę grzybową z dodatkiem parmezanu i pomidorów…

Podgrzybki Devaldano zostały ususzone w najbardziej optymalnych warunkach tak, by zarówno ich smak, jak i wartości odżywcze zostały w pełni zachowane. Zamknięto je w estetycznym, poręcznym i bardzo praktycznym pudełku wielokrotnego użycia tak, by każdy konsument mógł dłużej cieszyć się ich niepowtarzalnym aromatem. Podgrzybki suszone Devaldano dostępne są w dwóch wariantach wagowych: 20 i 40 g w najlepszych sklepach spożywczych na terenie całego kraju.

www.devaldano.pl

Marka: Devaldano
Pojemność: 20g , 40 g
Sugerowana cena 40g ok. 11,99zł
Sugerowana cena 20g ok. 5,99 zł