Kokosowe śnieżki z ciasteczek Petit Crunch

Składniki: 8 ciasteczek Petit Crunch 2 tabliczki białej czekolady 4 łyżki śmietany 36% 4 łyżki masła Garść posiekanych orzechów 1 opakowanie wiórków kokosowych...


Czytaj więcej

Zapiekany budyń z malinami i kruszonką

Budyń: 1 opakowanie budyniu instant o smaku waniliowym Delecta 175 ml wrzątku...


Czytaj więcej

Babeczki z powidłami i jaglanym kremem budyniowym

Składniki  Ciasto: 1 opakowanie kruchego ciasta Delecta 100 g zimnej margaryny...


Czytaj więcej

Słonecznikowy hummus z buraka

Składniki: 1 burak 100 g Sezamu Bakalland 100...


Czytaj więcej

Muffiny marchewkowe z pestkami dyni i słonecznika

Składniki: 2 szklanki marchewki startej na drobnych oczkach 2 szklanki mąki...


Czytaj więcej

Jesienne gofry orkiszowo – dyniowe z gruszką

Sezon dyniowy w pełni, warto więc wprowadzić to wyjątkowe warzywo do codziennego, jesiennego menu. Oprócz tradycyjnej dyniowej zupy czy dyniowych przecierów, z pewnością podniebienia małych...


Czytaj więcej