Kamis Kolendra w liściach

Kolendra  jest jedną z najstarszych roślin przyprawowych. Najczęściej używana jest w formie suszonych owoców. Dzięki ofercie Kamis kolendra dostępna będzie również w formie suszonych liści,...


Czytaj więcej

Kamis Kmin rzymski mielony, czyli inaczej kumin

Kmin rzymski stosuje się gównie w kuchniach, gdzie ceni się dobrze przyprawione potrawy. Dość powiedzieć, że jest jednym z podstawowych składników mieszanek przypraw kuchni wschodniej...


Czytaj więcej

Marynaty do mięs na bazie oleju rzepakowego spółki Bielmar

Spółka Bielmar, ekspert w produkcji tłuszczów roślinnych, wprowadza na rynek nowe Marynaty na bazie oleju rzepakowego w jednoporcjowych saszetkach. Danie mięsne lub inne, na przykład...


Czytaj więcej

Przepis na udanego grilla? Z nowymi przyprawami Knorr na pewno się uda

Sezon rozpoczęty! Miłośnicy grillowania już zabierają się do przygotowywania pierwszych spotkań na świeżym powietrzu. W tym roku świętować pomogą im trzy nowe przyprawy Knorr, stworzone...


Czytaj więcej

Chrupiące plasterki truskawki

Na świeże truskawki czekamy niemal cały rok. Są lubiane przez dorosłych i dzieci. Teraz możemy się nimi cieszyć każdego dnia i chrupać do woli jako...


Czytaj więcej

Chrupiące plasterki pomidora z bazylią i oregano

Nic nie podkreśla lepiej smaku polskiego pomidora jak bazylia i oregano. Chrupiące plasterki pomidora z bazylią i oregano to smaczna, niskokaloryczna przekąska, która z powodzeniem...


Czytaj więcej