Magda Gessler „Kuchenne rewolucje. Nowe przepisy Magdy Gessler”

magda-gessler-kuchenne-rewolucje-nowe-przepisy-magdy-gessler-1

Czy masz ochotę na kremowe lody waniliowe z dodatkiem aksamitnego advocata, soczystych malin, kusząco dojrzałych brzoskwiń, z nutą orzeźwiającej mięty? Przepis na Copa melba znajdziesz na stronie 144.

W książce znajduje się ten i blisko 60 innych przepisów pochodzących z czterech ostatnich sezonów programu Kuchenne Rewolucje.


Dzięki nim przygotujesz sycące zupy, aromatyczne mięsa, wyśmienite desery. Niech Twoją kuchnię wypełni kusząca woń świeżych ziół, pełne kolorów warzywa i owoce, wyraziste smaki mięs.

Magda Gessler najbardziej znana polska restauratorka i kreatorka smaku zdradza przepisy, które odmieniły kulinarne oblicze Polski.
Zainspiruj się i zrewolucjonizuj kuchnię w swoim domu!